Programma 2020 -2021

Actueel

september 2020

Afzegging lezingencyclus 2020-2021

Geachte deelnemers en belangstellenden van de Bilthovense kring.

U bent gewend om van ons begin september het programmaboekje te ontvangen met de uitnodiging voor de lezingencyclus van het komende seizoen.
Helaas speelt de Corona-epidemie ons daarbij lelijk parten. Kwetsbaar als we zijn, zochten we naar wegen om komende winter niet zonder Bilthovense Kring te zitten.
We hadden eind juni 2020 het thema, de inleiding en de gewenste sprekers al helemaal rond. Voor u, ons publiek, voor de inleiders en voor onszelf wilden we toch, corona-proof, proberen tenminste nog dit ‘verzetje’ overeind te houden.
We hebben een peiling gehouden onder een dertigtal regelmatige bezoekers. We hebben over onze bevindingen nogmaals vergaderd. Onze conclusie: het gaat niet door. Zolang er geen medicijn of vaccin beschikbaar is, vinden we het risico te groot.
Een ander argument daarbij is dat wij het gevoel hebben dat we met onze bijeenkomsten een verkeerd signaal zouden afgeven aan allen, en met name de jongeren, die zich in deze tijd veel moeten ontzien ten behoeve van de veiligheid van ons, ouderen.

We slaan dus een jaar over en vertrouwen op uw begrip. Wel overleggen we nog of we iets alternatiefs voor dit seizoen kunnen verzinnen.

Met vriendelijke groet,
Het bestuur van de Bilthovense kring